Wc ontstoppen Geldermalsen

Lukt het doorspoelen in de wc niet? Dat komt zeker ongelegen! Belangrijk is dat u de wc niet blijft doorspoelen, anders kan deze gaan overstromen. Pak liever uw telefoon en bel onze rioolvakman in Geldermalsen. Uw wc ontstoppen kan makkelijk, veilig en zonder schade als u het werk aan hem overlaat!

Wc ontstopping door loodgieter of riooldeskundige?

Ook een loodgieter kan uw wc ontstoppen, maar deze heeft niet altijd het juiste gereedschap bij zich. De watertoevoer in uw woning of bedrijf is meer zijn specialiteit. Onze riooldeskundige ontstopt iedere dag wc’s: het is zijn hoofdvak. Bovendien heeft hij altijd de juiste spullen bij zich om al uw sanitair te ontstoppen.

Werkwijze wc ontstoppen

 • Uw specialist komt voorrijden met een goed uitgeruste wagen.
 • De blokkade in uw wc wordt direct aangepakt. De specialist kiest hiervoor het juiste gereedschap.
 • Mogelijk moet uw wc ook gedemonteerd worden, zodat hij de blokkade makkelijker kan bereiken. Dit hoeft u niet zelf te doen, want onze specialist weet precies hoe het moet.
 • Zit de blokkade te diep in de riolering? Een inspectie met een rioolcamera is mogelijk om de verstopping op te sporen. De specialist zal ook zijn plannen moeten wijzigen om het probleem op te lossen. U wordt uiteraard van de nieuwe werkzaamheden op de hoogte gebracht als het zover komt.
 • Is de blokkade uit uw wc verwijderd? Uw specialist biedt u nog wat vrijblijvende adviezen om een volgende verstopping te voorkomen.
 • U kunt afrekenen met PIN.
 • Heeft u nog vragen na het wc ontstoppen? U kunt ons altijd bellen voor advies.

Kosten wc ontstoppen Geldermalsen

Als u ons belt voor een afspraak, kunt u al naar een prijsopgave voor een wc ontstopping vragen. Onthoud wel dat het altijd een prijs bij benadering betreft: de vakman kan immers nog op andere problemen stuiten als hij bij u aan de slag gaat. Voor de berekening van een definitieve prijs worden de volgende punten daarom in acht genomen:

 • De ernst van de verstopping
 • De oorzaak van de verstopping (in het ergste geval door een gebroken leiding of ander defect in uw riolering)
 • De keuze van het gereedschap
 • Het wel/niet uitvoeren van een inspectie (om mogelijke defecten op te sporen)
 • Het wel/niet uitvoeren van reparaties
 • Het aantal werkuren

Extra tips voor een goed werkende wc

Niet alle verstoppingen zijn te voorkomen, maar u doet er altijd goed aan om uw wc te blijven onderhouden. Onze experts hebben daarom wat tips voor u:

 1. Giet nooit vetresten in uw wc. Deze veroorzaken zeer ernstige verstoppingen.
 2. Gebruik een oplossing van soda en warm water om de afvoer van uw wc op te schonen. Doe dit eens per maand.
 3. Bij lichte verstoppingen kan een beetje afwasmiddel helpen. Doe wat kneepjes in de wc en giet er dan wat heet water achterna.

Snel een wc ontstopping nodig? Bel onze expert!

Onze riooldeskundigen in Geldermalsen hebben al vele huishoudens, bedrijven, instellingen en gemeenten mogen helpen bij het wc ontstoppen. Ook u kunt vandaag al door één van onze vakmannen geholpen. Ook bij spoed, dag of nacht. Bel ons en we zetten uw opdracht meteen in onze agenda. Ook als u nog vragen heeft over onze dienstverlening, bent u van harte welkom om te bellen.

Snel en vakkundig van uw verstopping af?

Wij staan 24/7 voor u klaar!