Afvoer ontstoppen Geldermalsen

Vakkundige hulp voor een eerlijke prijs: als u een rioolvakman in Geldermalsen zoekt, dan bent u op de juiste pagina beland. Een afvoer ontstoppen hoeft u namelijk niet zelf te doen: het kost u veel tijd en er bestaat een grote kans dat uw doe-het-zelfmiddelen niet het resultaat bieden die u wenst. Bel liever ons nummer om te kunnen genieten van de volgende voordelen:

 • U kunt in het weekend en op feestdagen geholpen worden.
 • Uw afvoer wordt ontstopt met milieuvriendelijke methodes.
 • U krijgt een duidelijk overzicht van de kosten.
 • U mag onze specialist altijd bellen voor advies.

Laat uw afvoer ontstoppen door onze expert!

Gaat het om hardnekkige vetklompen? Zit er een grote kleverige bal van haren en zeep in uw afvoer? Eigenlijk maakt het niet uit wat er in uw afvoer zit, want onze specialist kan met de volgende middelen alle soorten blokkades verwijderen:

 1. Met een frees wordt het vuil uit uw leiding geboord.
 2. Met een hogedrukslang wordt het vuil uit uw leiding gespoten.
 3. Met een spiraalveer of ontstoppingsveer maakt het vuil in uw afvoer ook geen kans. Het is maar net hoe (goed) deze wordt gebruikt.
Vermoedt onze specialist een groter probleem? Uw afvoeren kunnen namelijk ook verstopt raken door een defect in de riolering. U kunt daarbij denken aan scheuren of breuken in de leidingen, wortelgroei of verzakking van het riool. Dit soort problemen kunnen met de nodige detectieapparatuur worden opgespoord, bijvoorbeeld met een rioolcamera.

Kosten afvoer ontstoppen Geldermalsen

De kosten voor het ontstoppen van een afvoer kunnen per opdracht verschillen. Een afvoer ontstoppen kan al binnen een uur, maar er zijn ook verstoppingen die veroorzaakt worden door een ernstiger rioolprobleem, zoals een leidingbreuk. Onze rioolvakman moet dus goed weten wat er aan de hand is om een definitieve prijsopgave te kunnen maken. De volgende vragen zijn dan van belang:

 • Wat voor resten zitten in de afvoer vast?
 • Is de blokkade makkelijk bereikbaar? Of zit deze dieper dan gedacht?
 • Moet er nog eventueel een inspectie worden uitgevoerd, bijvoorbeeld met een rioolcamera?
 • Welk gereedschap is nodig om de blokkade te verwijderen?
 • Hoeveel uren zijn nodig om de opdracht uit te kunnen voeren?

Snel optreden bij afvoer ontstopping

Wij vinden het erg belangrijk dat u snel en vakkundig geholpen wordt, zeker bij spoed. Niet voor niets beloven we u dat onze vakman binnen 24 uur bij u langskomst! In Geldermalsen bedienen onze rioolvakmannen verscheidene woningen, bedrijven en instellingen. Iedereen is van harte welkom om ons te bellen voor een afspraak.

Snel en vakkundig van uw verstopping af?

Wij staan 24/7 voor u klaar!